Ferrugine Hawk: Põhja-Ameerika loomad

Füüsiline kirjeldus

Ferruginous hawkil on valge pea, suletud jalad ja triibulised, roos-pruunid õlad ja seljaosa. On teada, et selle alaosadel on hajutatud triibud ja sellel on hall-pruunid tiivad. Ferriinse Hawk'i saba on valge, millel on ilus rooste-pruun pesu. Naiste ferrugoossed lõugad on üldiselt meestest mõnevõrra suuremad, kuigi suurte meeste ja väikeste emasloomade vahel on mõõtmiste vahemikus kerge kattumine. Keskmine täiskasvanud Ferruginous hawk on umbes 1, 7 kuni 2, 3 jalga (51 kuni 69 sentimeetrit) ja neil on keskmised tiivad 4–5 jalga (122 ja 152 sentimeetrit). Ferriinse Hawk'i kaal on vahemikus 2, 2–5 naela (977 ja 2267 grammi).

Dieet

On teada, et ferriinne lõug on keskmise suurusega imetajatele röövitud. See toimub tavaliselt avatud kohtades, kus on vähe taimestikku, nagu haljasalad, preeriad ja tasandikud. Nad huntid peamiselt oravaid, jackrabbi, preeria koeri ja teisi väiksemaid loomi, eriti närilisi. Nende lindude võime neelata palju suuremaid imetajaid võrreldes teiste sarnaste suurustega röövlite laia levikuga. Ferriinne Hawk on teadaolevalt ülestõstetud piirkondades ahvenas või jahipidamise ajal seisab imetajate üle. Kõige huvitavam on see, et nad jälgivad punaste sarvede jahipidamist, et avastada imetajate rikas populatsioone.

Elupaik ja ulatus

Rangelt Põhja-Ameerika liikidena leidub tavaliselt ferrugiinset Hawkit Kanada edelaosas, Lääne-Ameerika Ühendriikides ja Põhja-Mehhikos. Nendest lõugadest on teada, et nad elavad avatud riigis, kaasa arvatud steppide kõrbed, kuivad preeriad ja sagebrushiga kaetud alad, kus nad röövivad väikeste imetajate suurtele populatsioonidele, kes elavad oma lühikese taimestikuga. Samuti on tavaline, et ferruginous hawk on haritud põllumaadel, näiteks kündudel. Kuigi see on rändlind, sõidab ta talvitus- ja pesitsusalade vahel vaid lühikesi vahemaid. Kanada, Mehhiko ja USA vaheline reis on piiratud.

Käitumine

Ferriinse Hawk'i lend on aktiivne ja seda iseloomustab aeglane tiib, nagu väike kotkas. See tõuseb oma tiibadega veidi üles tõstetud, kuigi selle tiibad jäävad peaaegu lame. Kui see jahtub, võib lind muutuda tuuleks ja hoveriks või lohe kohale. Maapinnal on olnud ka jahipidamine. Roheline lõug kasutab ka jahilaskmise hõlbustamiseks maapinnal sõitvat ja madalat reisilennu. Lind on territoriaalne ja on vastuolus mitmete teiste suurte röövloomaliikidega, nagu lühikese kõrvaga öökullid, suured sarvedega öökullid, kanaharjad, kobarad, maagid ja kuldsed kotkad. Need röövlinnud konkureerivad territooriumide, toidu ja nende pesade kaitsmise üle.

Paljundamine

Ferriinse küünte munemise periood sõltub ilmastikust, laiusest ja toiduainetest. Linnupiirkonna Kanada osades asetab ta munad aprilli lõpust kuni juuni lõpuni, samas kui see toimub alates märtsi keskpaigast kuni mai keskpaigani kaugemale lõunasse. Munade inkubeerimises osalevad nii meessoost kui ka naissoost ferrugiinsed hawkid, mis kestavad umbes 32 päeva. Naised asuvad 3–5 munaga ning pärast munade koorumist on vanematel vaja istuda noortel tibudel vähemalt nädal, et nad ei oleks öösel liiga külmad ega liiga kuumad. päeva keskel. Noored hakkavad lendama umbes 5 kuni 6 nädala jooksul pärast sündi ja saavutavad seksuaalse küpsuse kahe aasta pärast.

Soovitatav

Volcano Rabbit Facts: Põhja-Ameerika loomad
2019
Kõrgeim suur jõgi maailmas
2019
Millised riigid kasvatavad kohvi?
2019